Hoe scoor je geweldig op de beurs?

Op de beurs staan met uw bedrijf met een beursstand is een geweldige manier om klanten te bereiken. Je zult namelijk veel potentiële klanten spreken die je normaal nooit zou bereiken. Om jou te helpen hebben wij een beursstand verhuurder geïnterviewd en gevraagd waar je aan moet denken. In dit artikel lees je 10 tips voor het huren van een beursstand.

TIP 1 DEFINIEER UW DOELSTELLINGEN

Voordat u uw beursstand kan ontwerpen, moet u eerst duidelijk maken wat uw doelstellingen zijn en wat uw reden is om te exposeren. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat uw boodschap effectief wordt gecommuniceerd via uw beursstand. Uw doelstellingen zouden één van het volgende kunnen zijn, elk waarvan een elk ander vertoningsontwerp zal vereisen om uw tribune zo in effectief mogelijk te maken:

Verkoopgeneratie: voltooien u en uw team wensen om verzendingenverkoop of onderzoeken bij uw tentoonstelling te bereiken en huidige en extra klantenrelaties te bouwen?

Productlancering: wilt u de aandacht van een ander product of een hulp verhogen en demonstraties en interactieve gebieden voor bezoekers opzetten?

Marktonderzoek: Bent u op zoek naar meningen of antwoorden op een enquête, of op zoek naar een wedstrijd of campagne te testen?

Merkbekendheid: Wilt u een nieuw product promoten of merkbekendheid verwerven op een bepaald gebied?

Netwerken: Wilt u uw netwerk uitbreiden en toegang krijgen tot professionals uit de sector, investeerders of alternatieve leveranciers en verdelers?

TIP 2 FOCUS OP UW DOELGROEP

Ga je een beursstand huren, dan is het belangrijk om te weten wie je aan wilt spreken met het ontwerp. Zodra gedefinieerd is wat jouw tentoonstelling doelstellingen zijn, moet u kijken wie uw doel publiek is. Te kijken wat voor soort mensen zullen aanwezig zijn op de beurs en naar wie uw beursstand zal worden gericht. De tentoonstelling ontwerp moet later worden gebouwd deze mensen in het achterhoofd en regel wat zal bezit nemen van hun aandacht, samen met de vele displays op betalen voor en hoe hun interesse te wekken. 

TIP 3 KIES DE JUISTE LOCATIE

Locatie van uw stand in een trefpunt is een belangrijke overweging betreffend tentoonstellen, en het zal bepalen hoeveel potentiele klanten u zult krijgen. Toegewezen manier van zijn zou kunnen worden beperkt, om die reden zijn belangrijk om overvloedig te gebruiken wat later een op bestelling gebouwde vertoning verwelkomen. Er zijn types van tentoonstellingstribunes om te kiezen van, met inbegrip van modulaire vertoningen en grote erkende bouwt. Een ervaren contractant die een tentoongesteld voorwerp overweegt kan aan u zetten de beste tentoonstellingstribune kiezen om uw begroting en vereisten te ontmoeten en te beheren om u een versiecitaat te betalen.

TIP 4 PLACEMENT VAN UW PROMOTIE

Elk beursstand ontwerp streeft ernaar om op te vallen in het midden van de menigte en een ontwerp op maat biedt u de perfecte vergeving om precies dat voor elkaar te krijgen. De grote en fabelachtige tribunes kunnen categorisch het werken voor alle types van gebeurtenissen zijn, maar zijn niet altijd noodzakelijk. Kleinere vertoningen kunnen net zo veel van een effect maken wanneer de plaatsing van de publiciteitspublicatie zorgvuldig wordt overwogen. De belangrijkste boodschap, slogan of afbeelding in het hart van uw promotionele intentie moet zeer zichtbaar zijn op uw display. Tekst en afbeeldingen moeten hoog op uw stand staan, zodat ze niet geblokkeerd worden door bezoekers en van op een afstand zichtbaar zijn. Om dit te bereiken kan een standontwerp nieuwe wanden of een tweede verdieping toevoegen voor extra hoogte, zoals te zien is in de voorbeelden hieronder.   

TIP 5 OVERDRIJF NIET IN TEKST

Teveel tekst in uw slogan of grafiek kan moeilijk te lezen zijn, en zelfs bezoekers van het lezen helemaal afschrikken. daarom u gewoonte om het juiste krediet na goede visuals en tekstuele mening te vinden om ervoor te zorgen dat u mensenaandacht binnenvalt terwijl het krijgen van uw zeer belangrijke verkondiging over. Factoren zoals lettertype, grootte en de kleur van uw tekst zijn essentiële aspecten van uw tribuneontwerp. statuut zoals professionele ontwerpers daarna een groot oog voor detail om ervoor te zorgen dat zelfs de kleinste details van uw ontwerp een verschil maken.

TIP 6 HOUD UW BRANDING CONSISTENT

Een beursstand is een uniek onderdeel van de publiciteitsstrategie van een bedrijf, daarom is het onontbeerlijk dat het ontwerp op elke beurs consistent is voorbij alle nieuwe corporate branding. Een beursstand huren vergt veel voorbereiding. Het logo, de kleuren, de beursstand en de tekst die in uw stand worden gebruikt, moeten uw merkimago zo goed mogelijk weergeven, zodat u onmiddellijk herkenbaar bent. Merk extra klanten die u ontmoet op een situatie zijn waarschijnlijk te volgen op een progressieve datum door het bekijken van de website van het bedrijf, dus er moet consistentie zijn in de manier waarop uw evenement wordt vertegenwoordigd. Het simpel stand team doet graag zijn ding rekening houdend met bestaande promotieteams om ervoor te zorgen dat we vakkundig voortbouwen op uw merkidentiteit.

TIP 7 maak uw stand INTERACTIEF

Leuke gadgets, technologie en video content zijn goede middelen om bezoekers te betrekken bij uw stand en het overbrengen van meer diepgaande aanbeveling vrijwel uw product of nut op een glamoureuze manier. als bezoekers zijn betrokken zijn ze meer kans om te verblijven op uw stand voor langer en meer vragen virtueel uw diensten te stellen. meer of minder met behulp van ding technologie om bezoekers interactie te stimuleren.

TIP 8 FOCUS OP UW ENTREE

U krijgt maar één kans voor een eerste indruk, dus zorg ervoor dat die telt! Innovatieve en gemerkte ingangen naar uw tentoonstelling kunnen voorbijgangers verleiden en leiden tot een betere ervaring voor de bezoeker. Tentoonstelling functie gebieden in imitatie van zitplaatsen en koffie lounges kunnen ook aanzetten tot een ontspannen gevoel dat bezoekers willen veel tijd doorbrengen in te maken. bijgevolg zijn de moeite waard volgende wat extra’s gunstig zou kunnen zijn voor uw plan publiek. 

TIP 9 HET MEEST VAN DE VERLICHTING MAKEN

Displayverlichting is zeer operationeel bij het benadrukken van de beste gebieden van uw stand, vooral als u een reeks producten tentoonstelt. Spotlights, uplights en LED-strips kunnen de algemene sfeer van uw tentoonstelling beïnvloeden en de vent versterken die u nodig hebt, of die nu glanzend en kleurrijk of meer leeg en ontspannen is. Het kan zelfs onmisbaar zijn in een schemerig verlichte ruimte, dus dit mag niet over het hoofd gezien worden! Dit kan allemaal bij het huren van een beurswand.

TIP 10 kies de juiste beurs

Een verbazend ontwerp van de tentoonstellingstribune is geen goed als youre niet bij de juiste de industriegebeurtenissen tentoonstelt. later duizenden om van in het UK en Europa te kiezen, ga je aan dwang om uw huiswerk te bereiken om duidelijk te maken uw investering de moeite waard is. opnieuw zult u hunkeren om uw doelstellingen en objectpubliek te beoordelen en de shows te lokaliseren die het geld voor u het platform voor goede terugkeer in investering kunnen vinden.

Nawoord

Ik hoop dat dit jou voldoende inzicht heeft gegeven waar je rekening mee moet houden bij standbouw. De rest is aan jou!

Twijfel je nog of je een beursstand wilt huren of kopen?
Lees dan: Beursstand kopen of huren?

Wij hopen je verder op weg geholpen te hebben.
Het is nu tijd van de covid-19 maatregelen dus er zijn eigenlijk geen beurzen, maar wanneer dit allemaal voorbij is kun jij deze tips gebruiken om jouw voorsprong te behalen!

Contact opnemen?

Heb vragen over dit artikel? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, daar kunt u een formulier invullen om in contact te komen.