Hoe start je een beveiligings bedrijf in 2021?

Als je een beveiligingsbedrijf wilt starten dan sta je vast nu op het punt te bedenken wat je allemaal moet doen, het kan lastig zijn om direct aan alles te denken, maar laat je niet demotiveren. Om je bij te staan hebben wij het ervaren beveiligingsbedrijf DV Services gevraagd om te vertellen waar je aan moet denken bij het starten van een beveiligingsbedrijf. Je vind hier onder onze samenvatting van het gesprek, gepresenteerd in 9 stappen.

9 Stappen voor het starten van een beveiligingsbedrijf in 2021

1. Kies welk type beveiliging je wilt bieden.

Voordat u een beveiligingsbedrijf start, moet u weten welke beveiligingsdiensten u wilt leveren. Als u in de beveiliging gaat zonder te weten wat u aan uw klanten kunt bieden, zal dat slecht aflopen. Daarom bent u verplicht om te weten voor welke faciliteiten u adequaat aanbiedt en kunt u ervoor zorgen dat u over de benodigde fondsen en middelen beschikt. 

De diensten die je misschien wilt nastreven: 

  • Internet technologie beveiligingsdiensten, zoals cybersecurity.
  • Thuisbeveiliging en bewakingsdiensten
  • Stationaire bewakingsdiensten 
  • Patrouillediensten
  • Crisisbeheer 

Wanneer u een veiligheidshulp voor uw bedrijf kiest, wordt de afdaling van het proces gemakkelijker. DV Services biedt zelf verschillende takken beveiliging aan van zorg beveiliging tot objectbeveiliging

2. Creëer een authentieke entiteit.

Voordat u uw beveiligingsbedrijf start, moet u het laten registreren bij de Kamer van koophandel. Zonder registratie kunt u geen bankrekening openen, geen leningen aanvragen en geen personeel in dienst hebben. Daarom wil je graag een zaakstructuur, een bedrijfsnaam, en met een regeling voor de belastingen.

De naam van uw bedrijf

Als je eenmaal hebt gekozen welke entiteit je wilt vervolgen, moet je een naam kiezen. De CEO van DV Services, raadt u aan om geen persoonlijke voorbode te gebruiken voor uw bedrijf, vergelijkbaar met Henk’s Security. De verdediging is dat het een gebrek aan professionaliteit impliceert.

Gebruik in plaats daarvan woorden die Internationaal of Nationaal gebruikt kunnen worden om een hoog niveau van ervaring aan te geven.

3. Registratie voor belastingen

Voordat u uw beveiligingsbedrijf kunt runnen, moet u zich registreren voor diverse bekendmakingen en belastingen. Om u te registreren voor de belastingen moet u eerst een KvK nummer (Kamer van koophandel nummer) aanvragen, wat heel eenvoudig en vrij te geven is. 

4. Alle licenties krijgen

Afhankelijk van waar u woont, variëren de licenties die u moet onderhouden. Meestal zult u afhankelijkheid schijnvertoning ervaring op het gebied van de veiligheid.

Het starten van een beveiligingsbedrijf is eenvoudig zodra onze 9 tips worden gevolgd.

Typisch is dat er rekening moet worden gehouden met licenties: 

Je moet bewijzen dat je over de onmisbare vaardigheden beschikt om een bewaker te zijn.

Bovendien moet u ten minste vier jaar ervaring van een bewakingsagent in een toezichthoudende functie boven de rang van patrouilleur hebben. 

Uw bewakingsbedrijf moet worden gecontroleerd door een persoon die daarna een toegewezen managerslicentie in elke dienst die uw ding levert.

5. Een evenementenprogramma maken 

Maak je vastbesloten om de situatieschets vooruit te laten lopen op het tijdperk, omdat deze fungeert als een kaart die je probleem van elke fase, zoals het opstarten, naar de basis van de groei zal leiden. Dit situatieschema is een balans van hoe uw situatie van begin tot eind precies zal uitpakken. 

Er zijn verschillende plannen die u opstelt. Bijvoorbeeld, als u hunkert naar een financiële bewaargeving van een belegger of een financiële instelling later hunkert u naar een tijdsgebonden evenementenregeling die meestal lang is en die secties heeft voor beleggers en banken om te evalueren om uw voorstel te valideren.

Als u echter geen financieel voorschot nodig heeft, kunt u een eenvoudig evenementenprogramma van één pagina maken om u een beeld te vormen van het succes dat u zult behalen.

Gebruik de technologie om uw team te besturen 

Maak binnen uw ding plan, vastbesloten u in kaart brengen hoe u effectief zal uw team te sturen. De meeste beveiligingsbedrijven gebruiken een onbevooroordeelde maar redelijk geprijsde werknemersapplicatie om hun medewerkers te laten werken. 

Dit is cruciaal omdat er veel bewegende delen zijn na het beheren van een beveiligingsbedrijf, van uw medewerkers tot aan uw medewerkers.

6. Verzekering aanschaffen

Uw bewakingsbedrijf moet effectief worden beschermd wanneer een goede verzekering wordt afgesloten. Er zijn echter twee soorten verzekeringen die u graag zou willen starten met een beveiligingsbedrijf en daarbuiten.

Aansprakelijkheidsverzekering om uzelf te beschermen als er iets met uw klant zou gebeuren 

Inboedel verzekering als door een van uw klanten eigendom wordt gestolen of door iemand die je in dienst hebt.

7. Creëer een geweldig logo voor uw beveiligingsbedrijf

Uw logo is net zo belangrijk als uw bedrijfsnaam als de eerste zaak die een potentiële klant in het verleden ziet, die een beslissing neemt om uw dienst te gebruiken. De fabel die u kiest als uw logo speelt een grote rol als de merkidentiteit van uw bedrijf. Creëer daarom duidelijk een gedenkwaardig en mooi ontwerp. Het beveiligingsbedrijf DV Services liet een logo maken door het webdesign bedrijf kwaliteitweb.nl, het zelfde bedrijf waar ze ook hun website lieten maken. Ook zijn er tegenwoordig veel sites waar je gratis een logo kunt maken, het nadeel hiervan is alleen dat je nooit de kwaliteit krijgt van een echte designer die een logo echt custom made voor jouw bedrijf maakt.

Ga je toch zelf een logo maken? Vergeet dan niet om het logo gemakkelijk op te slaan zonder al te veel kleuren of lettertypen, en het zo te creëren dat het schaalbaar en passend is voor verschillende doeleinden. Dus dat het er geweldig uit ziet op website, een zoekadvertentie, een bus, uithangbord en niet een van de fijnere details verliest bij het afdrukken in een kleiner of groter formaat. 

8. Verkrijg fondsen voor uw beveiligingsbedrijf 

Als u niet 100% kunt bijdragen aan het starten van een beveiligingsbedrijf, dan bent u geobsedeerd om een bankontwikkeling te krijgen of kunt u geld uitgeven aan kredieten. Zorg er echter voor dat je goed voorbereid de bank binnenstapt. Breng alle waardevolle documenten, de volgende registratie achter de autoriteit, mission statement, ding plan, en echte papieren. 

Wanneer u financiering ontvangt, kan dit samen met ondersteuning bepalen wat uw afgiftetarieven zullen zijn.

Als u de kosten van een evenement wilt verlagen, is onze voorsprong een goede bron.

9. Maak een website voor uw bedrijf

Bij dat het vestigen van uw bedrijf begint geloofwaardigheid en vertrouwen bij een website. Uw potentiële klanten zullen uw site controleren om te kijken wat u allemaal min of meer aanbied, en zullen rondkijken naar informatie, van het gedeelte “over ons” tot aan de prijzen en de getuigenissen van klanten en meer. 

Vergeet niet dat uw website goed in elkaar moet zitten, rekening houdend met niet te veel tekst of irrelevante beelden. De laadsnelheid moet snel zijn en de navigatie moet eenvoudig zijn. Heb je zelf genoeg tijd om een website te laten maken? Gebruik dan diensten zoals bijvoorbeeld Wix, om een verrassende website te ontwerpen. Echter zal het laten maken van een website door een ervaren webdesigner altijd de voorkeur krijgen, omdat deze vaak veel beter in elkaar zitten en beter gevonden worden. Ook ziet zo’n website er gewoon professioneler uit naar de klant toe. Dus mocht het in je budget liggen, laat de website dan bouwen door een ervaren webdesigner. Zoals eerder aangegeven heeft DV services hun website laten maken door Kwaliteitweb.

Social media.

Juist wanneer een website essentieel is, zijn passende social media kanalen. Het is een goede pretentie om je probleem op te blazen als je net begint en dwingt je om jezelf als succesvol te vestigen. Van Facebook, Twitter, Instagram, etc. zijn er veel kanalen die je kunt gebruiken om klanten te bereiken en te verbinden, rekening houdend met klanten. 

Uw klanten verwachten dat u op social media bent! Hier controleren ze of u regelmatig post en wat, welke recensies extra klanten achterlaten en ze kunnen u zelfs later op social media gebruiken dan vragen of opmerkingen. 

Nu bent u klaar om een beveiligingsbedrijf te starten. 

We hebben 9 stappen opgesomd die aangeven hoe je een bewakingsbedrijf kunt starten. Door het pact dat u in het verleden moet sluiten benadert u uw deuren, u bent met gemak op uw gewoonte om te slagen. Van het weten welke diensten u moet aanbieden, het kiezen van een bedrijfsnaam en logo, de benodigde licenties en verzekeringen, het opstellen van een issueplan, het implementeren van een medewerkersapplicatie om uw team te runnen, en bijgevolg op al deze behoeften en meer.

Heeft u nog vragen?

Wij staan open voor vragen, feedback en tips. Daarvoor verwijzen we u graag door naar de contactpagina waar u het formulier in kunt vullen om met ons in contact te komen. Wij reageren spoedig terug!

1 Trackback / Pingback

  1. Check de veiligheid - Beveiligingscheck

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.