Over ons

AMGS Schiedam laat leerlingen op deze site artikelen publiceren, als onderdeel van hun educatie. De artikelen worden soms geschreven in samenwerking met een andere onderneming. Zo kunnen de leerlingen vanuit huis contact leggen met verschillende ondernemingen en zo een deel van hun kennis opnemen, waar ze uiteindelijk een artikel over schrijven. Deze website is een verzamelplek voor alle artikelen die de leerlingen schrijven.

Deze vorm van educatie biedt een kijkje in het bedrijfsleven van het vak waar ze interesse in hebben, dit bevalt de leerlingen goed.

“Ik vind het leuk om mij te verdiepen in een bepaald vakgebied, in de gesprekken met ondernemers kom ik altijd veel te weten” -Esra M.

“Ik heb nu nog meer zin om een ondernemer te worden in het vak waar ik voor leer, de ondernemers die ik gesproken heb om het artikel te schrijven hebben mij veel geleerd en ik ben erg gemotiveerd geraakt!” -Jason H.

Wij hopen dat de artikelen voor u als bezoeker ook interessant zijn om te lezen. Kom van tijd tot tijd terug om een kijkje te nemen op deze site, er staat namelijk regelmatig een nieuw artikel op.

Terug naar de homepage.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Wimperextensions langer laten zitten? – AMGS Schiedam
  2. Hoe scoor je geweldig op de beurs? – AMGS Schiedam
  3. Wat is lippigmentatie? – AMGS Schiedam

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.