Wimperextensions langer laten zitten?

wimperextensions in almere laten zetten

Hoewel we van een goede lach houden, is één situatie waar we nooit omheen draaien de wimper. Wij geven je in dit artikel verdere uitleg voor verzorging van de wimper zijn levensduur. Het zijn vaak jouw eigen vrienden die je laten weten als jouw wimpers er niet meer goed bij hangen. Vandaag delen we 5 fool-proof manieren om uw wimperextensions langer te laten shinen!

Hoe zorg je voor je wimpers? Volg de 4 stappen hier onder!

1. HOUD JE WIMPEREXTENSIONS DAGELIJKS SCHOON

Het lijkt misschien een keer How to Care for Eyelash Extensions 101, maar een van de makkelijkste manieren om de levensduur van jouw wimpers te verlengen is om uw wimpers schoon te houden. In termen van uw dag-tot-dag routine, betekent dat het houden van gebeuren met dagelijkse gezicht-wassen. Als je het sop en de scrubs al hebt ingebouwd, is het goed nieuws dat er geen extra taak voor je is. Wij raden je aan een olievrije, wimperextension-veilige, schuimende reiniger en make-up remover te gebruiken. In de salon voor wimperextensions in almere kun je deze producten bijvoorbeeld aanschaffen.

Als je je wimpers dagelijks reinigt, moet je er ook voor zorgen dat je je wimpers alle uren van de dag borstelt met een schoon mascaraborsteltje. Waarom ’s morgens? Zelfs als je slaapt, kunnen je wimpers in de war raken en opzij gaan, dus de enige manier om ze in de buurt te houden is ze voorzichtig te borstelen en te pluizen.

WIMPER REINIGINGS PROCES

Gebruik onze olie- en alcoholvrije wimper schuimende reiniger speciaal ontwikkeld voor wimperextensions.

Gebruik gewoon je vingertoppen of een wimperreinigingsborsteltje om het reinigingsmiddel zachtjes in je wimperlijn te wrijven.

Spoel later met bruisend water totdat de cleanser en make-up resten verwijderd zijn.

Mooie wimperextensions die langer meegaan dankzij een fijne wimperverzorging

2. WEES VOORZICHTIG MET DE WIMPERS

Een algemene vuistregel voor de verzorging van wimperversteviging is: hoe minder je met je wimpers knoeit, hoe langer ze zullen meegaan. Dus, niet wrijven, trekken, of plukken als je wimperextensions hebt! Als je veel gaat wrijven en knoeien met je wimper, kan dit leiden tot dat extensions voortijdig af te vallen wie wil dat?

Wij weten en begrijpen dat iedereen is menselijk, en u kunt een pijnlijk gevoel in de buurt van uw wimper afstamming van tijd tot tijd hebben. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om het verlangen te verzachten zonder te hoeven wrijven of trekken aan je wimpers. Een eenvoudige truc is om je mascaraborsteltje te gebruiken om zachtjes door je wimpers te borstelen. Krijg je al geen opgewonden gevoel als je er alleen al aan denkt? Maar als het echt moet, is een ronddraaiende wrijfbeweging op je ooglid ook goed.

Wimperextensions almere biedt altijd gratis borsteltjes aan zodat je zelf jouw wimpers mooi kunt houden.

3. GEBRUIK EEN WASH UITBREIDING VOOR DE EXTENSIONS

Als u hebt geïnvesteerd in wimperextensions, zult u vervolgens met de wens om er zeker van te investeren in een wimper sealant. Dit product gaat een lange pretentie om de kracht van de lijm gebruikt om de vergroting totaal aan uw natuurlijke wimper uit te breiden. Het vergrendelt uw extensies in gebied voor een langere periode van tijd. Wees positief om één van de twee te kopen die wij aanbieden: onze Beschermende Verzegelaar en onze Black Diamond Coating Verzegelaar. Wat is het verschil tussen deze twee? De Black Diamond sealant is een product voor dagelijks gebruik dat een donkerder glans toevoegt en helpt de levensduur van uw extensies te verlengen. De Beschermende Verzegelaar wordt gebruikt tweemaal per week en perfect voor degenen rekening houdend met lenige levensstijl, degenen die in hoge vochtigheidsgebieden stimuleren, en degenen die vette huidtypes volgen.

Kortom, een wimper verzegeling is de absolute nazorg product om de simulatie van uw wimperextensies verlengen en verhoging van de retentie in het midden van de wimper vult. naast de investering youve gemaakt in uw wimperextensies zelf, de aankoop van een wimper sealer is een nauwe tweede!

Wimper verdere uitleg navullingen maken extensies langer duren

Lees ook: Lippen pigmenteren.

4. MIS GEEN WIMPER EXTENSION NAVULLINGEN

Wat helpt de lengte te houden in uw wimpers zijn afspraken om de twee weken. Sla jouw bezoekje aan de schoonheidssalon dus liever niet over! Het is erg belangrijk om dit goed bij te houden als je geen gaten in je wimpers wilt. Je zult dan zien dat jouw wimpers mooi blijven, en zullen fladderen als een mooie vlinder op een zomerdag.

Aan de andere kant, als je niet blijven voorkomen achter uw regelmatige vullingen, zal uw stylist obsessie om meer extensies dan gebruikelijk te verhogen om die volheid terug te brengen. Dit kan zetten bezienswaardigheden op u gewoonte om te investeren in een assist upgrade. Dit is zeker doenbaar! Als u weet dat u een kleine nieuwe wimper liefde compulsie, zorg ervoor dat u laat ons weten in de neiging van u oproep om te boeken. Nou zorgen we ervoor dat we voor u de juiste hoeveelheid tijd nemen om uw wimpers terug te verwerven naar de fantastische volheid.

Contact opnemen?

Heb vragen over dit artikel? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, daar kunt u een formulier invullen om in contact te komen.